Se pregătește o Cină cu personalități la Godot Café

Published on 12 noiembrie 2016

Se pregătește o Cină cu personalități la Godot Café

530_424281757639802_1513477371_n

Mick Davis, regizorul scoțian cunoscut românilor ca realizatorul filmului Modigliani, pregătește o piesă de teatru la Godot Café.

 

În perioada 14-26 noiembrie are loc o sesiune de casting pentru rolurile piesei care se va numi „Cina Cea de Taină” (The Last Supper). Scenariul ar implica diferite personalități ale lumii care au murit deja care se vor întâlni la masă undeva în România. „Ce se întâmplă când un grup de idoli care au murit, se întâlnesc în Romania la o cină? Vor juca, vor dezbate subiectele zilei și ne vor amuza, în ciuda faptului că au murit deja?” sunt întrebările de la care pleacă acțiunea.

 

Conform paginii de Facebook a evenimentului, zilele 14-17 noiembrie au fost deja programate, dar înscrierile sunt încă deschise la casting@godotcafeteatru.ro. Lista orientativă de personaje îi cuprinde pe Marilyn Monroe, Oscar Wilde, Freddie Mercury, Amy Winehouse, Marlon Brando, Maria Tănase, Adolf Hitler, Jim Morrison, Janis Joplin, Albert Einstein,John Lennon, Michael Jackson, Elvis și alții.

 

Așteptăm să vedem cum va arăta lista finală de personaje, ce probabil se va modifica și în funcție de ideile care vor apărea pe parcursul castingului.

 

Un alt proiect la care lucrează regizorul scoțian este filmul The Sculptor, dedicat lui Constantin Brâncuși – care va fi portretizat de Andy Garcia.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"