Sape mecanizate pret mic? Apelati la Total Solid Construct!

Published on 5 octombrie 2018

Societatea Total Solid Construct vine in intampinarea voastra cu servicii de executie sape mecanizate pret corect si avantajos. Pentru ca acest tip de sape are un succes rasunator in prezent, ramanand o alternativa excelenta la sapele clasice, va invitam sa aflati mai multe despre acestea si despre avantajele pe care le au. Atat noi, cat si clientii nostri, care au ales sa beneficieze de aceste servicii, suntem placut impresionati de caracteristicile sapelor mecanizate si de modul in care se comporta acestea.

Pentru ce sunt destinate aceste sape mecanizate pret avantajos?

Rolul pe care il au sapele mecanizate este acela de egalizare al suprafetelor la diferitele niveluri ale cladirilor, fiind un strat final optim pentru mai multe tipuri de pardoseli: parchet, gresie, mozaic etc.

Pentru a scurta timpul interventiei, insa fara a afecta calitatea rezultatului, ba dimpotriva, am ales sa oferim clientilor nostri un serviciu realizat intr-o maniera moderna, respectiv sa turnam sapa mecanizata direct din camion. Astfel, nu doar timpul de lucru este mai mic, ci se face si o economie de bani, se lucreaza curat si eficient, nu este necesara aprovizionarea si depozitarea de materiale, iar calitatea este ireprosabila.

Etape turnare sape mecanizate pret corect!

Pentru executia ca la carte a lucrarii de turnare sape mecanizate pret corect, echipa de specialisti a companiei noastre are bine conturate cateva etape pe care le respecta astfel incat sa livreze clientilor cele mai bune rezultate in acord cu asteptarile lor cele mai exigente. Iata care sunt acestea, structurate in linii mari: se transporta utilajele la locatie, se stabileate planeitatea si nivelul pardoselii, se monteaza benzile perimetrale, se umezeste placa suport, se prepara sapa si are loc pomparea sa, se uniformizeaza nivelul sapei conform nivelului stabilit, se finiseaza sapa folosindu-se elicopterul cu disc, se realizeaza rosturile de dilatare astel incat fisurile sa fie prevenite in mod eficient etc.

Tipuri de sape mecanizate pret mic!

Exista mai multe tipuri de sape mecanizate pret avantajos, dintre care puteti alege in functie de diverse criterii. Dintre acestea amintim urmatoarele:

-sapa de egalizare clasica pe baza de nisip, ciment, apa M100T;

-sapa de panta si protectie cu ciment sau lianti speciali;

-sapa aditivata/neaditivata pentru pardoseli incalzite;

-sapa armata;

-sapa perlitica usoara (600 kg/mc), – material cu o densitate de 3 ori mai mica decat o sapa clasica si cu o rezistenta termica de 5 ori mai mare decat o sapa clasica densa;

-sape de egalizare cu lianti speciali: MAPECEM (liant hidraulic special pentru sape grosiere cu intarire si uscare ultrarapida – 24 ore.);

-sape de egalizare cu lianti speciali: TOPCEM (liant hidraulic special cu priza normala – 15 zile, pentru prepararea sapelor flotante sau aderente, aplicate pe suporturi noi sau vechi).

Ambele tipuri de sapa, clasica sau cu lianti speciali, pot fi aditivate suplimentar cu fibre de polipropilena ca armare dispersa, astfel ca are loc o imbunatatire a rezistentelor si a durabilitatii.

-sape autonivelante.

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe detalii despre serviciile noastre sau despre alte aspecte de interes ce au legatura cu noi si oferta companiei, nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam cat mai curand solicitarile si va asiguram ca nu veti regreta!

Website: https://www.sapemecanizate-tencuieli.ro/

Enjoyed this video?
sape mecanizate pret
"No Thanks. Please Close This Box!"