Saci de rafie de la Seaplast – produse economice si accesibile oricarui cumparator

Firma Seaplast este renumita pentru comercializarea acestor saci de rafie, indispensabili in orice gospodarie. Acestia reprezinta produse universale foarte practice in multe domenii de activitate. Firma noastra ofera o varietate de ambalaje de calitate, utilizate frecvent, in special, in industria alimentara. Bineinteles ca sacii de rafie au cea mai diversificata intrebuintare, datorita varietatii de materiale, bunuri si alimente care pot fi depozitate cu ajutorul lor.

        Gama de utilizare a acestor saci de rafie

        Acesti saci de rafie sunt des folositi si pentru a transporta diverse marfuri sau chiar alimente in conditii de maxima siguranta. Ganditi-va cat de practici sunt pentru a transportata saci cu faina, grau sau alte alimente, in conditii de igiena si fara nici o paguba. De asemenea, cerealele se pastreaza in conditii optime cu ajutorul acestor saci. Domeniile in care se utilizeaza cel mai des sunt: cel a constructiilor, alimentar si industrial. Materialele de constructii, de diverse marimi sunt depozitate cu usurinta datorita rezistentei acestor saci iar produsele chimice sau lemnele de foc de asemenea. Depozitarea in saci de rafie se poate realiza atat manual cat si automatizat, in mod simplu si rapid, fara alte costuri suplimentare.

        Achizitia acestor produse extrem de utile nu reprezinta o investitie costisitoare, chiar si daca cumparati o cantitate mai mare de saci, costul este accesibil fiecaruia. In functie de necesitatile dumneavoastra, noi va oferim saci de rafie cu dimensiuni standard in baxuri de cate 500 de bucati. Puteti comanda si on line deoarece stocul nostru este mereu pregatit pentru a face fata cerintele clientilor. La Seaplast gasiti produse economice si practice ce sunt livrate in cel mai scurt timp, oriunde in tara.

        Ce au atat de special asa numitii saci de rafie?

        In primul rand, acesti saci de rafie au o varietate extrem de larga, putand fi folositi pentru aproape orice fel de produse. Domeniile de industrie chimica, farmaceutica, alimentara si cea de constructii ar avea de suferit fara intrebuintarea larga a acestor produse. Ei sunt utilizati frecvent in industria ambalajelor deoarece sunt foarte durabili si se pot reutiliza cu succes ori de cate ori aveti nevoie. De asemenea sunt usor de curatat si intretinut in conditii optime. Sunt extrem de usori iar cel mai important, mai ales in domeniul alimentar, produsele pot sa respire prin acest material de rafie, pentru a-si pastra prospetimea.

        Un alt motiv pentru care ar trebui sa va achizitionati cat de curand saci de rafie este ca acestia sunt extrem de flexibili si se impacheteaza usor, pentru a se pastra atunci cand nu sunt utilizati. Ei ocupa putin spatiu, putand astfel valorifica incaperea in care va desfasurati activitatea. Ei nu se degradeaza daca stau in ploaie sau umezeala datorita rezistentei rafiei din care sunt facuti. Aceste produse pot fi personalizate la cerere sau pot fi partiali transparenti pentru a prezentare mai deosebita. Au calitatea de a depozita sau transporta obiecte voluminoase deoarece nu se rup usor si sunt extrem de flexibili. Sacii de rafie sunt de asemenea, foarte utili pentru a forma sisteme de prevenire a inundatiilor. Umpluti cu nisip acestia pot fi folositi cu succes in constructia barajelor, pe malul raurilor, de-a lungul drumurilor sau a cailor ferate.


CONTACT:

Seaplast SRL

ADRESA: 900278, Constanta, str. 8 Martie nr.3, Punct de lucru Baia – Jud. Tulcea

TELEFON: 0747-120.947

EMAIL: office@seaplast.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *