Oamenii fericiți

Published on 26 iunie 2017

Fericirea este un lucru pe care cu toții îl dorim să îl obținem în decursul vieții noastre.Fericirea este un concept atât de simplu,însă foarte mulți dintre noi avem probleme în a o înțelege și a o obține.

De foarte multe ori ne creăm noi înșine propriile obstacole și ne împiedicăm în a obține fericirea întru totul.

Datorită rupturii noastre de realitate a devenit și mai critic faptul că lăsăm zilnic negativitatea și depresia să se strecoare în viețile noastre.

Un lucru este însă de stiut,oamenii fericiți dar și cei nefericiți privesc lumea din două perspective total diferite.Ceea ce îmi aduce aminte de următorul citat:

“Fericirea din viața ta,depinde de calitatea  acțiunilor tale.”

Foarte interesant este faptul că este mult mai ușor sa încetezi în a mai face lucrurile pe care oamenii nefericiți le fac decăt în a încerca să faci lucrurile pe care oamenii fericiți le fac.

Mai jos veți citi 3 lucruri interesante pe care oamenii fericiți le fac:

1.Oamenii fericiți nu sunt niciodata nerecunoscători:

Gratitudinea este un medicament bun pentru corp.Te ajută să faci față depresiei și stresului,crește stima și nivelul de încredere atunci când descoperi cât de mult ai realizat,dar și elimină emoțiile negative.Cercetători de asemenea sugerează faptul că puternicul caracter al gratitudinii este un eficient stimul în lupta cu anxietatea și depresia cronică.

2.Oamenii fericiți nu sunt niciodată singuri:

Oamenii fericiți rămân alături de familiilor lor,locurile de apartenență și bineînțeles comunitățile lor.Aceste puternice conexiuni acționează ca un amortizor asupra depresiei și crează puternice și semnificative legături.

Rata depresiei a crescut semnificativ în ultimii 50-75 de ani.Organizația Mondiala a Sănătății preconizează faptul că pană în anul 2020 depresia o să reprezinte o a 2 cauză a mortalității în lume.

În timp ce asupra acestei situații sunt exercitați anumiți factori,unul foarte important îl reprezintă deconectarea de familie,prieteni,și mediul social.

3.Oameni fericiți nu sunt niciodată leneși:

Oamenii fericiți au întotdeauna grijă de mintea și corpul lor.Oamenii fericiți ,exersează,se miscă,zămbesc și oferă un nivel optim de energie și entuziasm în fiecare lucru pe care îl fac.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"