Iti pierzi parul? Afla secretul parului lui Mos Craciun!

Published on 19 decembrie 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu totii il stim, costumul sau rosu, barba alba si pletele lungi, dar oare de ce mosul n-a chelit pana acum? Sa fie vorba despre o magie?

Nicidecum! Mos Craciun are alt secret pentru podoaba sa capilara.

Care este secretul sau?

Trecerea anilor si stresul acumulat in timp sunt factori declansatori ai alopeciei (pierderii parului) iar Mos Craciun stie de mult timp acest lucru. Doar cine sa fie mai stresat decat un batran care trebuie sa tina cont de dorintele tuturor copiilor? Dar Mosul nu-si neglijeaza parul!

Mezoterapia cu micro-ace este metoda sa preferata pentru a-si tine scalpul sanatos. Aceasta actioneaza in profunzimea pielii scalpului, activeaza procesul natural de autoregenerare celulara si astfel parul este puternic si sanatos, ca al lui Mos Craciun.

Cum functioneaza mezoterapia cu micro-ace?

Mezoterapia cu micro-ace presupune crearea de micro-canale in profunzimea pielii activand astfel procesul natural de autoregenerare a zonei lucrate prin intermediul diviziunii celulare.

Acest proces sustine absorbtia componentelor active din serurile meso de catre celulele nou create si totodata accelereaza productia de colagen si elastina.

Unde isi face Mos Craciun tratamentul?

Mosul ne viziteaza tara si in afara programului sau de lucru! Deoarece stie ca la EsteticMed Body gaseste tratamentul sau preferat pentru scalp si un personal profesionist in prezenta caruia se simte bine.  Vrei si tu tratamentul lui Moc Craciun? Contacteaza-ne!

EsteticMed Body
Aleea Tibiscum 25 A, Sector 2, Bucuresti
Punct de reper: Spitalul Fundeni
Site: estetikmed.ro
Telefon: 0212 404 134
Mobil: 0726 186 340

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"