Imbracaminte reflectorizanta de protectie – Siguranta inainte de toate

Published on 15 februarie 2018

Indiferent de domeniul in care lucrezi sau echipamentul cu care lucrezi, intotdeauna este bine sa iti iei masuri de precautie, mai ales daca siguranta ta sau a celor de langa tine poate fi afectata.  Prin imbracamintea reflectorizanta de protectie ii faci mai constienti pe cei din jurul tau de prezenta ta.

Fiecare articol de vestimentatie poarta amprenta celui care o poarta, adaptandu-se perfect mediului in care acesta o folosete, la munca, pe bicicleta, cand alergi sau pedalezi, si chiar cand schimbi un cauciuc la masina, si asta indiferent de anotimp .

Utilizarea materialelor cu proprietati reflectorizante se datoareaza in mare parte conceptului ca anumite culori reflecta mult mai bine lumina decat altele. Te ajuta sa fii vizibil pe timpul noptii atunci cand apare o sursa de lumina.

5 motive pentru care ai nevoie de imbracaminte reflectorizanta de protectie

Trebuie sa recunoastem ca lumea moderna este intr-o continua miscare si de aceea si lipsa de atentie este o realitate. Cum te poate ajuta imbracamintea reflectorizanta de protectie? Iata doar cateva idei:

  1. Te ajuta sa previi accidentele

Nu toata lumea  are capacitatea de a reactiona rapid atunci cand se intampla  ceva, de accea este mai bine sa previi decat sa-ti para rau. Menita sa te faca vizibil celor din jur, ii constientizeaza de prezenta ta fie noapte sau zi, datorita benzilor reflectorizante.

  1. Sunt obligatorii

Indiferent de domeniul de activitate, atat angajatorul cat si angajatul trebuie sa respecte niste norme de protectie a muncii. Instructajul periodic in ce priveste folosirea in mod corespunzator a vestimentatiei  de protectie, precum si purtarea acesteia de fiecare data, sunt sarcini ce le revin amandurora deopotriva, pentru o siguranta sporita la locul de munca.

  1. Mai usor de identificat

Nu de putine ori te-ai confruntat cu patrunderea persoanelor neautorizate intr-un anumit perimetru, inconstiente de pericolul in care se aflau. Purtand echipament special este mult mai usor sa identifici persoanele care nu o fac si sa le rogi sa paraseasca perimetrul.

  1. Sunt usor de purtat

Create dintr-un material usor, pot fi purtate peste haine, neincomodand miscarea, adaptandu-se la nevoile celui care le poarta.

  1.  Publicitate la purtator

Tocmai pentru ca sunt colorate, nu exista o modalitate mai buna de a atrage privirile asupra companiei care le-a achizitionat decat prin imprimarea logo-ului acesteia pe fiecare articol. Iata o modalitate de publicitate activa si constanta.

MaboInvest  – Tot ce ai nevoie in materie de imbracaminte reflectorizanta de protectie

Fie ca este vorba de jachete sau pantaloni impermeabili reflectorizanti, de veste de semnalizare sau costume reflectorizante, la noi gasiti tot ce aveti nevoie in materie de imbracaminte reflectorizanta de protectie.

Pretuim calitatea si de aceea cautam sa oferim clientilor nostri numai produse de calitate, iar pentru a face o alegere corecta, oferim consultanta si suport tuturor clientilor, fara exceptie.

Va asteptam online pe www.maboinvest.ro  pentru a face cunostinta cu gama noastra variata de produse dar si pentru a ne contacta online sau telefonic pentru orice problema, solicitare sau intrebare pe care a-ti putea-o avea.

Enjoyed this video?
imbracaminte-reflectorizanta-de-protectie
"No Thanks. Please Close This Box!"