DoctorAS

Published on 31 octombrie 2016

 

Recent s-a ivit un nou site medical – doctoras.ro. Câteodată avem senzația că sunt atât de multe pagini de Internet legate de medicină încât nu știm în cine să mai avem încredere. Totuși, DoctorAS este o publicație scrisă pacienți pentru alți pacienți.

DoctorAS se adresează tuturor pacienților, în mod special celor care nu sunt siguri ce înseamnă anumite diagnostice și unde este mai recomandabil să le trateze în România.

Articolele sunt documentate și verificate iar redacția încearcă să publice măcar un articol pe zi, și mai ales, să fie tot timpul la zi. Zilnic, sunt postate afecțiuni mai puțin cunoscute ce trebuiesc reamintite și luate în considerare dar și noi descoperi medicale în ceea ce privesc tratamentele, cu precădere cele naturiste.

Secțiunile Top doctori, Top spitalte, Top clinici și Top farmacii pornesc de la ideea că cetățeanul de rând poate fi adesea dezorientat sau slab informat când se află în căutarea unui medic de încredere sau o clinică sau farmacie ieftină cu personal de treabă. Cititorii DoctorAS nu se tem de alegeri nepotrivite pentru sănătatea lor.

Publicația dispune de asemenea și de o pagină de Facebook la fel de activă https://www.facebook.com/doctoras.ro care îi ajută pe urmăritori să găsească ce este relevant în momentul de față pentru ei pe site. De exemplu, recent, au dedicat două săptămâni materialelor legate de tratamente naturale. Atitudinea paginii este prietenoasă și dă dovadă de empatie. Într-o lume agitată în care la tot pasul ne așteaptă tot felul de afecțiuni iar sistemele medicale nu funcționeză mereu așa cum ne-am dori, avem nevoie de un doctor-jurnalist atent la ce se mișcă care știe mereu în ce direcții să ne îndrume.

Fără îndoială, DoctorAS are loc și de îmbunătățiri dar este cu siguranță un site medical proaspăt ce merită urmărit.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"