Dezinsectie – arma eficienta impotriva insectelor daunatoare!

Published on 28 ianuarie 2019

dezinsectieCand nu mai stii ce sa faci sa scapi de insectele daunatoare: purici, plosnite, tantari, capuse, gandaci, viespi, furnici, paduchi, paienjeni, molii etc., noi iti recomandam sa optezi pentru servicii dezinsectie. Cu acestea, nu vei da gres, sigur!

Bineinteles, conditia este sa fie realizate de catre o echipa specializata, cu experienta in domeniu. Asa cum este cea care isi desfasoara activitatea in cadrul societatii noastre.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de servicii ireprosabile, din toate punctele de vedere.

Dezinsectie – de ce si cand?

Daca la a doua intrebare “cand este necesara dezinsectia?”, este posibil sa nu dati un raspuns ferm si imediat, la prima intrebare “de ce este necesara dezinsectia?” ar trebui sa stiti deja motivele pentru care aceasta se impune.

Asadar, dezinsectia este esentiala pentru a asigura un mediu curat si sanatos, inlaturand pericolul pe care il reprezinta insectele daunatoare, pentru om, in special, avand in vedere ca unele sunt parazite si purtatoare de boli transmisibile.

Aceasta operatiune trebuie efectuata in mod regulat, conform normativelor legislative aflate in vigoare, indiferent de tipul spatiului pe care il detineti. Echipa noastra intervine atat in spatii interioare, cat si exterioare, publice sau private (baruri, hoteluri, restaurante, scoli, gradinite, spitale, cabinete medicale, centre comerciale, unitati de alimentatie publica, depozite, gradini, alei, parcuri, strazi etc), asa ca nu ezitati sa ne contactati cu incredere.

Dezinsectie – detalii pe care trebuie sa le stii!

Dezinsectia realizata de catre compania noastra este efectuata cu responsabilitate, profesionalism, seriozitate, promptitudine si eficienta, masurile adoptate fiind personalizate intotdeauna, in functie de fiecare situatie in parte.

Substantele pe care le utilizam sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii, ceea ce inseamna ca sunt sigure si nu reprezinta niciun pericol pentru oameni sau animale.

Suntem la curent cu noutatile din domeniu, fiind capabili sa oferim solutii inovatoare, care sa functioneze in cel mai scurt timp, garantand rezultatele pe care le asteptati.

Detaliile pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de incheierea parteneriatului cu noi, le veti afla de la reprezentantii nostri amabili si competenti, inca de la inceput.

Contactati-ne si covingeti-va acum!

dezinsectie

Dezinsectie – operatiune ce trebuie realizata cu regularitate!

Regularitatea aplicarii masurilor specifice operatiunii de dezinsectie, este esentiala pentru mentinerea rezultatelor obtinute pana la acel moment. Acest lucru este specificat si in lege, pentru pastrarea unor conditii optime de igiena in orice tip de spatiu.

Efectuand operatiuni dezinsectie in mod regulat, se vor elimina cu succes insectele daunatoare, cauzatoare de disconfort, dar nu numai.

Echipa noastra stie foarte bine ca fiecare situatie este diferita, de aceea masurile pe care le adopta sunt personalizate cu scopul de a obtine rezultate pe masura asteptarilor.

In cazul in care alegeti parteneriatul cu societatea noastra pentru a beneficia de servicii dezinsectie, deratizare sau dezinfectie, va asiguram ca nu veti regreta intrucat calitatea acestora este la superlativ.

Pentru a efectua o programare sau pentru a afla mai multe detalii despre orice aspect de interes, ne puteti contacta cu incredere in orice moment. Va vom raspunde imediat, dand dovada de profesionalism, seriozitate, amabilitate, eficienta si transparenta.

DATE DE CONTACT

WEBSITE: https://deratizarebucuresti.ro

TELEFON: 0724355711 | 0744843852  

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"