Dezinsectie …ajutor!

Published on 12 septembrie 2018

Muste, tantari, capuse, gandaci, insecte de care nu ai auzit in veci, toate au prins viata in ultima perioada din cauza umezelii, doar a fost cea mai ploioasa vara din ultimele decenii.

Nu stiu cum se descurca ceilalti dar eu am in apropierea locuintei mele un mic parc pentru copii amenajat chiar langa un lac.

Ca si priveleste este minunat, in fiecare dimineata parca as avea in fata geamului o imagine unica a muntelui, dar insectele…of doamne ce ma fac cu ele?

Nu pot aprinde un bec seara fara sa am o sumedenie de tantari si musculite pe tavan, nu pot deschide geamul fara sa intre o musca, nu pot sta in parc fara sa ma ciupeasca tantarii de zeci de ori! Pentru situatia din parc nu pot face mare lucru, decat bluze cu maneca lunga sau spray repelant insa acasa nu am de gand sa stau cu solutiile dupa mine. Spray-urile anti tantari, molii pentru camera sunt bune dar doar pentru moment, in jumatate de ora de la utilizare mirosul s-a imprastiat si imediat evaporat pentru ca numai are nici un efect asupra insectelor care patrand ulterior.

dezinsectie bucuresti

Cum scapi de insecte fara dezinsectie?

Am incercat pastile, aparate pentru priza, lumanari dar la un moment dat aveam impresia ca si hainele au prins miros de levantica, lamaita, parca eram o bucata de naftalina cu picioare.

Fara sa imi mai complic existenta am apelat la serviciile unei firme de dezinsectie.

Pentru ca locuinta mea nu dispune de prea multi metrii patrati a venit doar un domn, frumos echipat si a aplicat o solutie pe la toate caile de acces: geamuri, usa de la intrare si aerisirea hotei din bucatarie.

Sincer va spun ca initial am crezut ca a stropit cu apa, ca doar mi-a luat banii si a plecat. Solutia nu avea miros, nu avea culoare.

Pe timpul zilei nu am avut ce rezultate sa observ insa seara am facut un experiment.

Pentru doua ore am lasat becul aprins si am deschis geamul, dar plasa era inchisa.

Nici nu va puteti inchipui cate musculite si cati tantari au venit hotarati pe plasa mea, iar a doua zi dimineata musculitele erau cu zecile moarte pe pervaz. Se pare ca totusi a fost fost o decizie buna.

Si ca sa raspundem la intrebare, fara o echipa bine pregatita si cu solutii pe masura nu putem avea rezultatele dorite fara a mirosi toata casa o fum de lumanari anti-tantari.

Cat de des trebuie facuta dezinsectia?

Drept sa va spun inca nu am chemat pentru a doua oara echipa de dezinsectie, a trecut deja o luna si rezultatul este acelasi in fiecare dimineata: musculite moarte pe pervaz.

Mustele numai intra in casa, iar daca intra intra in decurs de cateva ore le gasesc pe parchet.

Probabil o dezinsectie la inceput de sezon este ideala pentru a avea o vara linistita si a nu alerga tantari prin casa la doua dimineata. Si sincer vorbind daca toti am apela la acest serviciu primavera, si nu doar persoanele fizice cat mai ales cele juridice (ma refer aici in special la marile lanturi de magazine care au mai mereu probleme cu dezinsectia si deratizarea) igiana ar fi cu mult imbunatatita. Domnii care mi-au facut deratizarea sunt de la Ligriv DDD. Foarte amabili si implicati in ceea ce fac. Au tratat problema cu seriozitate si mi-au oferit si discount, la cat de putin am platit pentru linistea mea, si cu si fara discount, si tot a meritat.

Enjoyed this video?
dezinsectie
"No Thanks. Please Close This Box!"