Alegerea perfecta pentru livrare in siguranta – cutii pizza de la Tom Pack

Published on 16 august 2018

Tom Pack comercializeaza cutii alimentare, nealimentare sau colective pentru ca totul sa fie pus in ordine. In cadrul celor alimentare cele mai iubite sunt aceste cutii pizza care sunt foarte des folosite cu orice ocazie atat in randul celor mici, cat si celor mai mari. Pizza a ajuns foarte populara si la noi, iar cutiile de pizza reprezinta diferite sigle sau producatori de renume. Ele pot fi simple sau personalizate in functie de preferintele fiecaruia. La dimensiune standarda si in forma patrate aceste cutii vesele raspandesc intotdeauna voie buna si bucurie.

Produsele noastre de calitate europeana sunt create special ca dumneavoastra sa fiti satisfacuti de investitia facuta. Ambalajele de pizza produc cresteri semnificative datorita cererii mari pe piata si feed back-ului pozitiv pe care il primim. Strategiile inovative de productie ne-au stabilit in randul celor mai apreciati distribuitori de produse de hartie si cartoane, datorita flexibilitatii ce ne caracterizeaza. Suntem experti la crearea de ambalaje de ultima generatie si va punem la sipozitie produse calitative la preturi minime.

Cutii pizza– ideale pentru livrarea la domiciliu

Aceste cutii pizza sunt preferate de clientii noastri deoarece mentin mancarea calda mai mult timp, se inchid foarte bine si sunt biodegradabile. Ele pot fi personalizate si aduc un plus de culoare si inventivitate. Cu totii stim ca un ambalaj bine ales are capacitatea de a creste vanzarile unui produs. La noi gasiti produse din carton 100% biodegradabil, ce pot fi imprimate prin tipar direct pe suprfata cartonului. Aceste cutii sunt produse pe stanta plana, sunt usor de asamblat, necesita volum mic pentru depozitare si sunt foarte practice in utilizare.

De ce sa alegi cutii pizza de la Tom Pack?

Distribuim cutii pizza simple sau personalizate, executate din carton rezistent, intr-un design placut. Acest carton este de calitate superioara si are toate acreditarile pentru utilizare in industria alimentara, in contact cu produse calde care degaja umezeala. Sunt produse profesionale destinate in special pentru pizzerii, catering sau fast food. Avem cele mai bune preturi care iti aduc satisfactia investitiei facute.

Cel mai asteptat moment al distractiei cu prietenii a sosit. Pizza este cea mai iubita mancare pentru petreceri astfel incat comanda te asteapta la usa numaidecat. Pizza livrata la domiciliu in cutii de pizza te scapa de grija farfuriilor iar tot ce ai de facut este sa imparti cu grija feliile din cutie, astfel incat sa ajunga la toata lumea.

Lumea pizzeriilor devine din ce in ce mai aglomerata, iar pentru a fii mereu in top trebuie sa te diferentiezi prin calitatea produselor oferite. Tom Pack asta face, aduce mereu pe piata produse apreciate de clientii sai, iar pe masura ce timpul trece tot mai multi oameni se conving de acest lucru. In aceasta afacere trebuie sa te mentii printre cei mai buni pentru a multumi clientii si a aduce satisfactie celor ce folosesc produsele noastre. Intra pe site-ul nostru si convinge-te si tu de oferta disponibila ce face diferenta.

————————

CONTACT

Telefon: 0744-698439 | 0788-637775

Email: tompack2009@yahoo.com

Website: http://www.tompack.ro/

Enjoyed this video?
cutii pizza
"No Thanks. Please Close This Box!"