Constructii piscine Sibiu de la Dakota Piscine – despre relaxare si calitate la standarde inalte!

De ce e important să stii mai multe despre constructii piscine Sibiu? Indiferent de anotimp, fie ca este primavara, fie că este torida vara, toamna ori iarna geroasa, suntem intr-o permananeta cautare a celor mai eficiente metode, de relaxare, dar si pentru a iesi din rutina zilnica. Una dintre cele  mai populare alegeri poate fi construirea unei piscine in cadrul propriei locuinte.

 

  • Constructii piscine Sibiu – fii informat inainte de a achizitiona propria piscina

 

Optiunile pe care le avem la dispozitie pe piata sunt numeroase si pot fi uneori coplesitoare! Achizitia unei piscine nu este la fel de simpla ca aceea de a cumpara, de exemplu, un autoturism. Trebuie sa iei in considerare suprafata pe care vrei să o amplasezi, felul in care este amplasata, flexibilitate, pret si calitate.

Cu toate ca de cele mai multe ori se pune  pret mai mare pe partea vizuala a piscinei decat pe alte aspecte, la Dakota Piscine – specialist in domeniul constructii piscine Sibiu, vei gasi intotdeauna o persoană amabilă si bine pregatita care sa te  informeze despre tot ce e important sa stii cand achizitionezi o piscina.

La Dakta Piscine vei fi informat despre  tratamentul de intretinere a apei, conditiile  necesare și de folosire pentru a beneficia de o  calitate superioara a  apei,  ce tip de substanțe  pentrutratare sunt mai eficiente (tablete de clor, substanțe antialge), precum si costurile acestor tratamente. Echipamentele de pompare, filtrare si recirculare a apei, instalarea piscinei, toate acestea reprezintă costuri extra pe care trebuie sa le iei in calcul inainte sa achizitionezi o piscina . Suma pe care trebuie sa o scoti din buzunar pentru intretinerea piscinei variază între 200 si  1200 Euro lunar .

Ca sa iti faci o idee despre costurile pe care le presupune achizitionarea unei piscine, trebuie sa te gandesti in primul rand la amplasarea piscinei – supraterana sau subterana.

Piscinele subterane de interior pot fi mai scumpe decat cele exterioare subterane  datorita dotarilor pe care acestea trebuie sa le aiba – precum instalarea unui sistem de dezumidificare si alegerea unei solutii pentru incalzirea spatiului – dotăai care iti ofera si un nivel sporit de confort, dar care contribuie si la întretinerea calitatii constructiei de interior.  Finisajele, de asemenea implică extra-costuri. Dakota Piscine – specialistul tau în construcții piscine Sibiu iti pune la dispozitie o gama variata de piscine, din care poti alege, in functie de preferintele si nevoile personale, singura ta grija va fi asigurarea întretinerii piscinei ca sa te poti bucura de oaza ta de liniste, oricand iti doresti.


Dakota Piscine – profesionisti cu experienta in constructii piscine Sibiu

 

Dakota Piscine este o societate infiintata in anul 1994, iar din 2002 este specializata pe constructii piscine Sibiu. Ca lucrari de referinta si dovezi ale calitatii sunt: strandul municipal Alba, piscine – baze de tratament din Ocna Sibiului, strand municipal Sibiu. In gama de produse si servicii se regasesc atat piscine, cat si jacuzzi-uri.

Daca doresti ca cele mai importante aspecte sa fie asigurate, te indrepti spre o marca cu renume pe piata din Romania in domeniul constructii piscine Sibiu – Dakota Piscine. Mai multe informatii regasiti pe site-ul nostru – www.dakotapiscine.ro.

———————-

CONTACT:

S.C. Dakota Com S.R.L.
Str. Sălajului, Nr. 4/39
Loc. Sibiu, Jud. Sibiu

Tel. 0722.247.353
E-mail:dakota_srl@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *