Componentele si sistemul unui terminal pariuri sportive

Published on 21 martie 2018

 

Un terminal pariuri sportive este un aparat destul de neobisnuit in prezent si, in general, cei care aleg sa instaleze astfel de sisteme se confrunta cu reticente din partea clientilor. Ceea ce nu stiu multi dintre ei este ca acestea functioneaza cu o precizie deosebit de mare si trimit instantaneu platile aferente biletelor de pariuri, asadar, este o modalitate deosebit de simpla sa isi urmeze clientii pasiunile oriunde s-ar afla.

La ora actuala, in fiecare locatie poti vedea cate un terminal pariuri sportive, dar si terminale unde se pot achita facturi ale utilitatilor sau aferente unor comenzi de pe diverse site-uri.

Aceasta modalitate este mult mai avantajoasa pentru ambele parti. In primul rand, avantajul celor care apeleaza la serviciile de pariuri sportive este ca  ca nu isi irosesc timpul la cozile ghiseelor de plata a priurilor sportive, si in al doilea rand pentru antreprenor, care nu mai este nevoit sa asigure mana de lucru si conditiile necesare pentru a deschide o  noua locatie accesibila clientilor.

Cateva aspecte despre instalarea si utilizarea unui terminal pariuri sportive

Un terminal pariuri sportive este creat dupa tehnologii de ultima generatie care au fost imbunatatite in mod constant pentru a asigura securitatea datelor personale dar si a platilor efectuate. Marele avantaj al unui astfel de terminal pariuri sportive este acela ca poate sa fie utilizat indiferent de ora sau de zi. Un astfel de terminal este echipat cu un ecran touch screen pentru a putea usura operatiunile efectuate de utilizator. Sistemul poate sa fie configurat dupa dorintele si necesitatile antreprenorilor care doresc sa instaleze astfel de terminale in diverse locatii si pot seta anumite limite pe care sa le respecte. Sistemul este foarte usor de instalat si nu este deloc complicat sa aplicati pasii necesari. Veti putea sa descoperiti o multime de avantaje, dar veti constata si ca afacerea dumneavoastra a crescut in proportii iar satisfactia financiara oferita este una deosebita.

Ofera posibilitatea de a se crea bilete virtuale pe care clientii sa le acceseze direct de pe desktop sau prin accesarea diferitelor jocuri si selectarea ulterioara a unui anumit numar de bilete. Acestea din urma sunt valabile si pot sa fie utilizate indiferent de locatia in care se afla. Prin intermediul unui terminal pariuri sportive, clientul are acces la toate informatiile de interes (pariul dorit a fi efectuat, cota pariului, usurinta de a anula un eveniment de pe bilet, usurinta verificarii informatiilor, starea evenimentului, rapiditatea de a genera un bilet si multe altele).

Clientul are astfel acces la aceleasi conditii pe care le-ar intreprinde si in cazul in care s-ar prezenta la o agentie de pariuri. Singura diferenta este aceea ca totul se realizeaza mult mai rapid fara ca clientul sa fie constrans sa astepte la coada pentru a afla anumite informatii sau pentru a cumpara un nou bilet de pariuri.

Alegeti sa instalati chiar azi un terminal pariuri sportive prin Easypaysystem.ro

Instalarea unui terminal pariuri sportive depinde si de numarul locatiilor in care se doreste sa fie existente si, in general nu dureaza mai mult de doua saptamani. Daca doriti mai multe detalii despre ce presupune instalarea si utilizarea unui terminal pariuri sportive, va asteptam pe site-ul nostru www.easypaysystem.ro. Aici veti avea acces la toate informatiile esentiale dar si la datele noastre de contact prin care va putem raspunde la toate intrebarile pe care le aveti.

 

Enjoyed this video?
terminal pariuri sportive
"No Thanks. Please Close This Box!"