Ce este celulita, mai exact? Adevăr și minciună.

Published on 15 noiembrie 2017

Vorbim despre celulita, pe care o au 80-90% dintre femei – chiar si jucatoarele de volei pe plajă, yoghinii sau supermodelele. În timp ce alte forme ale corpului unei femei, precum sânii, sunt atât de atractive si nu sunt deloc periculoase pentru sănătatea ta, dermatologii și chirurgii plasticieni care studiază astfel de afecțiuni fac un avertizment asupra formelor nedorite precum celulita.

Celulita se evidențiază prin textura vizibilă de coajă de portocală când stăm jos, dar mult mai evident atunci când ne aplecăm. În etape mai avansate, pe pielea dvs. apar gropi mai adânci și mai profunde pe o suprafață mai mare a corpului, ca suprafața lunii într-un film SF.

Surprinzător de puțin se înțelege despre celulită.

Este mai mult decât adânc în piele. În cel mai simplu mod, celulita reprezintă buzunare de grăsime care s-au stors între benzile de țesut, numite septe, care sunt sub piele.

Celulita nu discriminează cu siguranță. Femeile din toate rasele o primesc, în timp ce practic nici un bărbat nu o face. Asta pentru ca septele sunt diferite la femei decat la barbați.

Dimensiunea nu contează. Atât femeile subțiri cât și cele mai corpolente au celulită.

Nu poți scăpa de celulită prin dietă. Pierderea în greutate uneori o face mai puțin evidentă, dar ironic, poate de asemenea să o inrautațească.

Hormonii joacă un rol important. Dar exact ce rol nu este cunoscut. Deoarece celulita incepe la pubertate, medicii cred ca estrogenul este implicat. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost dovedit.

Tratarea nu este lucru ușor. Liposucția, care a fost comercializată ca tratament pentru celulită, face ca situația să fie mai gravă. Îndepărtarea grăsimii cu lipo poate să vă lase pielea și mai puțin atractivă decât înainte.

În aceste condiții salonul de remodelare corporala rămâne opțiunea preferata de majoritatea femeilor.

Să aducem în discuție singurul sistem de management al celulitei, ce a dobândit mai bine de doisprezece premii pe exigenta piață Americană și anume Lumicell Wave 6, proiectat de către Silhouete-Tone din Canada și adus în România de salonul de remodelare corporală Esteticmed.

Principalele șase aspecte la care se pricepe atât de bine Lumicell Wave 6 sunt: celulită / aspect de coajă de portocală; picioare grele; aspectul de țesut flasc al pielii; pierdere în elasticitate – apariție de vergeturi; depozite de grăsime și neregularități ale pielii.

Aceste șase probleme pe care Lumicell Wave 6 le vizează, sunt împărțite în limită a trei programe, acestea fiind:

  1. Programul de celulită-este formulat special în funcție de gradul de celulită al clientului și de severitatea acesteia.
  2. Programul de conturare corporală-vizează depozitele de grăsime localizate, cum ar fi zonele de talie, șolduri și abdomen, concentrându-se pe stimularea până în stadiu de epuizare a celulelor de grăsime(lipoliză)
  3. Programul de drenaj-realizat pentru problemele circulatorii, picioare grele, edeme și tratamente post-chirurgicale.

Avantajul acestui dispozitiv, în comparație cu altele aparate, este constituit din combinarea metodelor anterior menționate și obținerea unor tratamente cu rezultate excepționale, ceea ce conduce la satisfacerea celor mai exigenți dintre clienți.

Ce salon de remodelare corporala oferă tratamente cu Lumicell Wave 6?

Salonul Esteticmed din Colentina oferă rezultate rapide, vizibile și de lungă durată.

Folosind Lumicell Wave 6 vizează și reduce efectiv depozitele de grăsimi localizate, întărește și reduce circumferinaa coapsei, îmbunătățește vizibil aspectul de coajă de portocală și dimensiunea pielii, conferind rezultate extraordinare, într-un mediu sigur și confortabil. 

Pentru programări:

Aleea Tibiscum 25 A, Sector 2, Bucuresti
Punct de reper: Spitalul Fundeni
Email: office@estetikmed.ro
Telefon: 0212 404 134
Mobil: 0726 186 340
Enjoyed this video?
celulita adevar sau minciuna
"No Thanks. Please Close This Box!"