Ai nevoie de piese erbicidatoare pentru utilajul tau? Alege VIZOMA!

Published on 19 aprilie 2018

Erbicidarea este o operatiune extrem de importanta pentru recolta ta, de aceea trebuie sa te asiguri ca ai piese erbicidatoare care sa te ajute atunci cand utilajul tau da semne ca nu mai functioneaza la performanta optima.

Atunci cand ai nevoie de piese erbicitatoare, alege cu incredere Vizoma!

Atunci cand folosim termenul de erbicidare ne gandim in mod automat la multitudinea substantelor folosite de regula pentru a avea parte de o recolta bogata si sanatoasa. Bineinteles ca aceasta operatiune trebuie sa fie luata in serios si executata ca la carte. Se disting doua metode de utilizare a erbicidelor:

– prima este aplicarea directa pe sol inainte de semanatul sau rasaritul culturii

– a doua pe timpul vegetatiei , adica dupa rasaritul culturii.

Pe langa aceste etape, atunci cand incepi o lucrare de erbicidat trebuie sa acorzi o atentie sporita atat conditiilor meteorologice cat si  duzelor si substantelor pentru stropit.

In cazul in care doresti sa aplici un tratatment corect trebuie sa stii ca se recomanda o viteza a vantului de sub 6m / secunda, o tempertura mai mica de 20 C si bineinteles o umiditate relativa a aerului de peste 60%.  

Specialistii recomanda sa se foloseasca duzele cu picaturi cat mai mari pentru a nu se evapora repede. Doar daca ti cont de aceste detalii te vei putea bucura de un aparat care sa iti satisfaca toate cerintele si de care sa te poti bucura o perioada foarte mare de timp. Rezistenta erbicidatorului este data de piesele pe care alegi sa le foloseasca, trebuie sa ai grija ca acestea sa se potriveasca aparatului tau si sa detina o calitate superioara pentru a aduce un plus de siguranta.

Cu ajutorul unor utilaje cu piese erbicidatoare de calitate, iti poti salva intreaga recolta

Pentru oamenii care isi desfasoara activitatea in domeniul agricol, aceste piese sunt esentiale si le va asigura un venit mai mare pe toata durata perioadei, pentru ca utilajul va functiona corespunzator. Ei au nevoie ca recolta lor sa fie una bogata astfel incat si venitul sa fie unul pe masura. Trebuie sa investesti doar in ustensile calitative si sa te ocupi de ele periodic si vei vedea ca rezultatele se vor cunoaste pe termen mediu si lung.

Vizoma este un magazin online prezent pe piata romaneasca inca din anul 2001. Datorita calitatiilor superioare a produselor oferite acestia si-au castigat un numar foarte mare de clienti. Seriozitatea si profesionalismul de care au dat doava a ajutat la fidelizarea clientelei. In cadrul acestei companii vei putea gasi o multitudine de piese erbicidatoare, astfel incat ustensila ta sa functioneze in parametrii normali.

Aici gasesti piese precum: capac pentru furtun de schimb, pompa la erbicidator, diuza cu 3 capuri, colector absortie, cot de trecere , cot filtru la erbicidator dar si multe altele care sa te ajute sa ai parte de produsul mult dorit. Tot aici vei gasi erbicidatoare de 200 litri, 400 litri si de 600 litri. Il poti achizitiona pe cel care se potriveste cel mai mult cu nevoile tale astfel incat intreaga ta recolta sa se bucure de un proces de erbicidare efectuat pe masura.

———————————————-

vizoma logoCONTACT:

 

Website: http://www.vizoma.ro/

Telefon: 0758 479 712 | 0723 447 590  | 0748 794 436

E-mail: vinczezoltan77@yahoo.com

Enjoyed this video?
piese pentru erbicidatoare
"No Thanks. Please Close This Box!"