10 sfaturi utile pentru îmbunătățirea situației financiare

Published on 16 decembrie 2016

Cum sa căstig mai multi bani?

O întrebare foarte bună  la care se gândesc foarte mulţi dintre noi cei care îşi doresc o schimbare în această privinţă. Soluţia se află întotdeauna în mintea noastră, însă de foarte multe ori ne este foarte greu să iesim din zona de confort din pricina prejudecăţilor,fixaţiilor şi a propriilor automatisme.

Aşa ca iată 10 sfaturi utile oferite de către Steve Siebold in privinţa situaţiei financiare:

 

1 Intr-o continuă piaţă economică în desfășurare,oricine poate face la fel de mulţi bani pe căt îşi dorește.

2 De foarte multe ori se crede ca nivelul de educaţie sau IQ –ul este foarte important atunci când vine vorba în a caștiga bani.Însă de foarte multe ori contează determinarea și voinţa individului.

3 Cel mai rapid mod pentru a face bani este de a rezolva o problemă.Cu cât mai mare este problema cu atat mai mulți bani se vor face.

4 Nu ascultaţi toate părerile precum că viaţa ar trebui să fie o luptă și că ar trebui să fii cumpătat și recunoscător pentru cea ce ai.

5 Crede în tine că poţi face mulți bani. Asteptă-te la faptul că vei face mulţi bani,sume  precum 10 000, 100 000 $, sau, de ce nu, 1 milion $.

6 Lasă deoparte frica și automatismele și începe să vezi toate lucrurile bune, precum: libertatea, oportunitatea, posibilitatea și abundența.

7 A fi bogat nu este un privilegiu, ci un drept. În cazul în care creaţi o valoare masivă pentru alţii, aveti dreptul de a fi la fel de bogat precum doriţi

8 Nu asteptaţi oportunitaţile să vă bată la ușă. Nu va acţiona nimeni pentru binele vostru și a situaţiei voastre financiare. Daca vă doriţi o situaţie financiară mai bună,construiţi-vă propriile oportuniţăti și profitaţi de ele din plin.

9 Încetaţi să vă îngrijorati că veţi rămâne fără bani şi concentraţi-vă cum vă puteţi depăşi situaţia financiară. O grijă constantă asupra banilor nu este un mod de viaţă benefic, încercaţi să vă depasiţi  situaţia și înlocuiţi grija banilor cu cea a fericirii personale, ulterior banii vor deveni un efect colateral.

10 Încetați în a vă spune că nu vă puteți schimba situația financiară. Totul este posibil, trebuie doar să luam decizia potrivită şi să ne setăm mentalitatea către reuşite şi success.

Steve Siebold este autorul cărtii “How Rich People Think” şi un milionar realizat ce a intervievat mai mult de 1200 persoane, printre  cei mai bogaţi oameni din lume.

Enjoyed this video?
"No Thanks. Please Close This Box!"